vivre.bg

Този дом е истинското спасение от шумния град

дом спасение от шумния град_1

Украинците от SVOYA студио получават задачата да превърнат един апартамент в Киев в тихо, приятно и спокойно място за живот в шумния и винаги бързащ град. Кръщават проекта си „True apartment“, защото в интериора му искате да сътворят възможно най-„честната“ атмосфера. Според дизайнерите това истинско усещане може да дойде само от естествените материали.

Първоначално тристайният апартамент е превърнат в двустаен с просторна дневна зона, където са също кухнята и трапезарията. Спалнята е една, но се открива място за голям дрешник.

дом спасение от шумния град_2

За да последват принципа на „естествените“ неща, от студио използват дървени плочки от Карпатите, които могат да бъдат видени в декора на дневната. Антрето е украсено с произведения на местни грънчари. Апартаментът е декориран и с продукти на Svoya студио, както и картини на Антон Соколов.

Усетете атмосферата!

дом спасение от шумния град_3 дом спасение от шумния град_4 дом спасение от шумния град_5 дом спасение от шумния град_6 дом спасение от шумния град_7 дом спасение от шумния град_8 дом спасение от шумния град_9 дом спасение от шумния град_10 дом спасение от шумния град_11 дом спасение от шумния град_12 дом спасение от шумния град_13 дом спасение от шумния град_14 дом спасение от шумния град_15 дом спасение от шумния град_16 дом спасение от шумния град_17 дом спасение от шумния град_18 дом спасение от шумния град_19 дом спасение от шумния град_20 дом спасение от шумния град_21 дом спасение от шумния град_22 дом спасение от шумния град_23 дом спасение от шумния град_24 дом спасение от шумния град_25 дом спасение от шумния град_26 дом спасение от шумния град_27