Този руски апартамент си има своя закрита „детска площадка“

Домът може да е забавен за децата!

зона за игра

Две щастливи руски деца няма нужда да излизат навън всеки път, когато им се прииска да се катерят, да пълзят и да си играят, защото имат късмета да имат свое място за забавление у дома. Хитрата зона за игра е разположена между двете детски стаи и предлага много начини на забавление, без да заема прекалено голяма площ.

Конструкцията във формата на „П“ е снабдена със стъпала на различни нива, въжена стълба, малки прозорци като къщички, тесни пространства за провиране. А в най-високата част е мрежата, на която може да се легне като върху хамак.

Блокът за игра заема малко над 2 кв. м и изглежда като забавна арка в бяло и жизнерадостно жълто между двете помещения за децата.

апартамент със зона за игра - 2 апартамент със зона за игра - 3 апартамент със зона за игра - 5 апартамент със зона за игра - 6 апартамент със зона за игра - 7 апартамент със зона за игра - 10

Идеята и изпълнението са на архитектурно бюро Ruetemple, които са наети да направят целия интериор на апартамента на младо семейство с две деца в Москва.

Клиентите им са искали да имат дом с функционален и изчистен интериор, който обаче да не е лишен от индивидуалност и оригиналност. Основните изисквания са били насочени към дневната и детска зона.

Дневната е трябвало да предлага различни начини за прекарване на времето. Решение, за което е намерено в модулната мека мебел. Седемте й части могат лесно да се местят и да образуват различни композиции според желанието и нуждите на собствениците.

Две от срещуположните стени също са забавни за децата. Върху черната, която скрива банята и тоалетната, може да се рисува с тебешир. А на отсрещната, където са двете врати към детските стаи, да се пише с маркери.

Разгледайте останалата част от дома!

модулна мека мебел - 1 модулна мека мебел - 2 модулна мека мебел - 3 модулна мека мебел - 4 модулна мека мебел - 5модулна мека мебел - 6апартамент в Москва - кухня модулна мека мебел - 7 модулна мека мебел - 8апартамент със зона за игра - 8апартамент със зона за игра - 9зона за игра у дома

Вижте също: Зона за игра в дневната: хитро решение за семейното жилище