vivre.bg

Уроци по стил от популярните блогъри

Кое е модерно при обзавеждането сега? Как да декорирате по съвременен начин дома си? Ако си задавате такива въпроси, най-вероятно вече сте потърсили вдъхновение из красиви снимки на добре организираните и прекрасно декорирани интериори по света. И няма как да не сте попаднали на някоя от дома на лайфстайл или дизайн блогър.

Все повече се твърди, че те диктуват тенденциите в градската и стрийт модата. И не бива да се съмняваме, че изборът им в домашния декор ще е погрешен.

Decoist събира най-често използваните сега дизайн решения на блогърите. Или тези хора, които обичат да показват на света какви мебели, цветове и аксесоари избират, така че всички да завидят за прекрасните им, уютни жилища.

Подгответе се за много изцяло бели стени, пухкави материи, металически блясъци, розово и странни комбинации на странни фигури. Ето ги и тях:

Съвети назаем от популярни блогъри:

#Месингови лампи

Металният блясък явно ще продължи да привлича погледите още дълго време. И няма как да не е така, защото има силата с присъствието си да обърне атмосферата и в най-скучното и семпло помещение.

месингови лампимесингови лампи 2месингови лампи 3

Снимка 1: Laura Gummerman   Снимка 2: А Beautiful Мess   Снимка 3: Camille Styles

 

#Пухкави материи

Килими, възглавници и постелки, от които не искаш да се отделиш! Създават приятно и уютно усещане във всяка стая.

пухкави възглавници и килимпухкава постелкапухкав килим

Снимка 1: Laura Gummerman   Снимка 2: Design Love Fest Снимка 3: Emily Henderson

#Абстрактни шарки

Различни комбинации на различни фигури! Върху картините по стените. Върху завивките на леглото. И най-вече върху разхвърляните възглавници. Трендът може да се види навсякъде в модерните домове на популярните блогъри. И не само в техните…

абстрактни шаркиабстрактни шарки 2

Снимка 1: Sugar and Cloth   Снимка 2: Oh Joy

#Пастелни цветове

Винаги изглеждат толкова добре, че ти идва да си отхапеш от тях. Картини, мебели или аксесоари в модерните пастелни тонове – като нежно розово или синьо. Често сладостта им е овладявана с комбинирането им с черепи за декорация или бодливи кактуси. Както в снимката по-долу:

пастелни цветове интериорпастелни цветове интериор 2

Снимка 1: А Beautiful Мess  Снимка 2: Lexy Ward

Виж още: 20 интериора в цветовете на 2016 г.

#Растения в кошници

Свежите, зелени растения винаги са имали място в домовете ни. Но сега, то е още по-специално. Не просто саксии, кашпи и обикновени съдове. А красиви, сплетени кошници и кошове, които да направят цветята част от нарочно небрежния и естествен вид на интериора.

растения в кошницирастения в кошове

Снимка 1: Designlove Fest Снимка 2: Camille Styles

#Съвременни керамики

Купи, вази и различни съдове в едни от най-приятните и модерни цветове.

модерни керамикимодерни керамики 2модерни керамики 3модерни керамики 4

Снимка 1: Източник   Снимка 2: Lexy Ward  Снимка 3:  Emily Henderson Снимка 4: Proper

 

Не пропускай: