vivre.bg

Уютен дом с мечтано място за четене

уютен апартамент в тайван с място за четене_5

Тишина, спокойствие и изчистена красота. Този уютен дом изглежда като сбъдната мечта за всеки, които смятат, че жилището им трябва да предлага условия за перфектен релакс. И освен всичко, има и специално отделено място за четене!

Жилището се намира в Тайван. Цялостната реконструкция е направена от студиото Fertility Design. Клиентите са млада двойка.

Вдъхновен от нордик интериорите и реализиран с предимно естествени материали, апартаментът дава усещане за уют и топлота.

уютен апартамент в тайван с място за четене_1

Дневната зона е просторна и има отворен план. Мебелите са внимателно подбрани, в светли и меки тонове. А цветният дървен пачуърк върху стената с телевизора е един от чаровните акценти в жилището.

Другият със сигурност е усамотеното местенце за четене, намиращ се точно зад нея. С рафтове от тавана до пода, кожено кресло до големия прозорец – тази част от дома предлага страхотен начин за изкарване на следобеда.

Родителската спалня е съвсем изчистена, семпла и изцяло в кремаво и бяло. Детската стая е разделена в две помещения – момичешка и момичешка. И двете следват цялостното семпло и минималистично излъчване.

Виж повече в снимките!

уютен апартамент в тайван с място за четене_2 уютен апартамент в тайван с място за четене_3 уютен апартамент в тайван с място за четене_4уютен апартамент в тайван с място за четене_5 уютен апартамент в тайван с място за четене_6 уютен апартамент в тайван с място за четене_7 уютен апартамент в тайван с място за четене_8 уютен апартамент в тайван с място за четене_9уютен апартамент в тайван с място за четене_14уютен апартамент в тайван с място за четене_15уютен апартамент в тайван с място за четене_11уютен апартамент в тайван с място за четене_12уютен апартамент в тайван с място за четене_13уютен апартамент в тайван с място за четене_10уютен апартамент в тайван с място за четене_спалня 2уютен апартамент в тайван с място за четене_спалня 1уютен апартамент в тайван с място за четене_спалня 3уютен апартамент в тайван с място за четене_детска стаяуютен апартамент в тайван с място за четене_разпределение