vivre.bg

Функционален и стилен апартамент в Киев

Функционален и стилен апартамент в Киев_2

Удобен за живеене и със съвременен вид – този семеен апартамент се намира в Киев, Украйна и е проектирана от местното архитектурно студио Lugerin Architects.

  • Място: Киев, Украйна
  • Тип: Тристаен апартамент
  • Дизайн: Lugerin Architects
  • Име на проекта: „Комфорт“ (Comfort)
  • Година: 2015

Дизайнът му привлича вниманието с леките, изчистени форми, богати текстури и приветливата, уютна атмосфера. Комбинацията от модерни дизайнерски елементи, отворени слънчеви помещения и хитри архитектурни решения превръщат място в чудесен пример на съвременен интериор.

Функционален и стилен апартамент в Киев_1

Кухнята, трапезарията и дневната са естествено свързани. Диванът (чийто гръб се ползва като пейка), голямата маса и кухнята са като подредени в три перфектни колони. Високото огледало на входа визуално разширява пространството и същевременно служи като полупреграда към антрето.

Обзавеждането е минималистично и залага основно на дървото, комбинацията на бяло и черно и сините детайли.

Вижте повече в снимките!

Функционален и стилен апартамент в Киев_3 Функционален и стилен апартамент в Киев_4 Функционален и стилен апартамент в Киев_5 Функционален и стилен апартамент в Киев_6 Функционален и стилен апартамент в Киев_7 Функционален и стилен апартамент в Киев_8 Функционален и стилен апартамент в Киев_9 Функционален и стилен апартамент в Киев_10 Функционален и стилен апартамент в Киев_11