vivre.bg

Хол и кухня в едно: Разделени заедно в красивия, модерен дом

хол и кухня в едно_модерен дом Барселона_2

Хол и кухня в едно помещение! Как да са заедно и едновременно разделени?

Съвременният стандарт отдавна съедини в едно помещение кухнята и хола. Причините са съвсем ясни: от една страна са постоянно смаляващите ни се жилища. От друга – възможността да прекарваме повече заедно – докато приготвяме храната, гледаме телевизия или вечеряме.

Просторната дневна в този модерен дом в Барселона също залага на отворения план. Но освен, че съюзява кухнята, трапезарията и хола в една стая, различните части все пак са запазили известна отделеност.

Като разделител се явява системата от бели шкафове, издигната в средата на помещението. Разположението им отразява това на кухненските шкафове и се превръща в ефектен елемент с функция в интериора.

хол и кухня в едно_модерен дом Барселона

От едната страна е секцията за хола, другата част е за кухнята!

Конструкцията е така изградена, че да пропуска достатъчно естествена светлина и в кухненската зона. До нея пък е долепена и масата за хранене, която с тъмните си метални рамки се свързва с поставените на стената етажерки и шкафове.

Облечените в дърво под и стени създават топла и уютна атмосфера. А минималистичните мебели допълват съвременния вид на апартамента. Към това прибавяме и високите от пода до тавана прозорци за още повече светлина и красиви гледки!

  • Място: Барселона, Испания
  • Дизайн: Y Lab
  • Снимки: Eugeni Pons

Виж всички в следващите снимки!

хол и кухня в едно_модерен дом Барселона_1 хол и кухня в едно_модерен дом Барселона_3 хол и кухня в едно_модерен дом Барселона_4 хол и кухня в едно_модерен дом Барселона_5хол и кухня в едно_модерен дом Барселона_8хол и кухня в едно_модерен дом Барселона_10хол и кухня в едно_модерен дом Барселона_9 хол и кухня в едно_модерен дом Барселона_6     хол и кухня в едно_модерен дом Барселона_12 хол и кухня в едно_модерен дом Барселона_13 хол и кухня в едно_модерен дом Барселона_14 хол и кухня в едно_модерен дом Барселона_15 хол и кухня в едно_модерен дом Барселона_16 хол и кухня в едно_модерен дом Барселона_18 хол и кухня в едно_модерен дом Барселона_тераса

Не пропускай: