vivre.bg

Цветни детайли разнообразяват белия дом на модния дизайнер

цветни детайли в бял интериор_1

Hikе – така от SABO Project кръщават интересния интериор, който създават за един не много голям апартамент в популярния парижки район Монмартр. За собственика/чката на жилището се знае само, че е млад моден дизайнер. Апартаментът се намира на подпокривен етаж и разполага със 72 кв. м. площ. Но и с висок таван.

Домакинът е очаквал две неща от новия дизайн на дома си: да има умни системи за съхранение на вещи и оригинален начин за максимално оползотворяване на пространството.

За да ги изпълнят, дизайнерите премахват част от вътрешните прегради и инсталират мултифункционална стена в средата на апартамента. Тя изпълнява ролите на стълбище, килер, склад за платове.

цветни детайли в бял интериор_3

Стената разделя пространството на две части – от едната е кухнята и спалнята, а от другата – дневната зона. Повдигната върху мецанин е още една малка спалня за гости.

За основен цвят е избран белият, разнообразяван на различни места от искрящи, силни тонове. Такива са забавните жълти акценти в дневната или пода като дъга в чисто бялата, минималистична кухня. Дървените греди са оставени небоядисани, за да внасят топло, домашно усещане.

Кухнята разполага със собствена малка вертикална градина с билки и цветя. Други интересни хрумвания – вижте в снимките!

цветни детайли в бял интериор_5цветни детайли в бял интериор_2 цветни детайли в бял интериор_4 цветни детайли в бял интериор_6 цветни детайли в бял интериор_7цветни детайли в бял интериор_15 цветни детайли в бял интериор_14цветни детайли в бял интериор_9цветни детайли в бял интериор_8цветни детайли в бял интериор_11цветни детайли в бял интериор_12цветни детайли в бял интериор_10цветни детайли в бял интериор_план