vivre.bg

Цветовете допълват чаровния скандинавски апартамент

светъл интериор с цветни дейтали в Гьотеборг_13

Красиви и семпли, интериорите в скандинавски стил сякаш винаги ще продължат да ни вдъхновяват! Този път: скандинавският пример идва да ни покаже какво влияние могат да имат цветовете в изчистения светъл интериор. Защото несъмнено те могат да изменят атмосферата, да внесат живот и да заредят с оптимизъм.

Жилището се намира в Гьотеборг, Швеция. Разполага със 70 кв. м или просторна дневна, уютна спалня, осъвременена кухня и приятна тераса. Както обикновено, всичко е светло, а множеството малки детайли са тези, които правят голямото впечатление.

Светлите разноцветни акценти се появяват във всяка една стая, създавайки впечатляващи контрасти на белите стени и мебели. Резултатът е чаровен и красив интериор, които не губи от уюта си и същевременно зарежда с енергия и добро настроение.

  • Място: Гьотеборг, Швеция
  • Площ: 70 кв. м
  • Дизайн: Alvhemmakleri

Вземете цветно вдъхновение за вашия дом от следващите снимки!

светъл интериор с цветни дейтали в Гьотеборг_9 светъл интериор с цветни дейтали в Гьотеборг_10светъл интериор с цветни дейтали в Гьотеборг_2светъл интериор с цветни дейтали в Гьотеборг_1 светъл интериор с цветни дейтали в Гьотеборг_3 светъл интериор с цветни дейтали в Гьотеборг_4 светъл интериор с цветни дейтали в Гьотеборг_5 светъл интериор с цветни дейтали в Гьотеборг_6 светъл интериор с цветни дейтали в Гьотеборг_7 светъл интериор с цветни дейтали в Гьотеборг_8 светъл интериор с цветни дейтали в Гьотеборг_11 светъл интериор с цветни дейтали в Гьотеборг_12 светъл интериор с цветни дейтали в Гьотеборг_14 светъл интериор с цветни дейтали в Гьотеборг_15 светъл интериор с цветни дейтали в Гьотеборг_16