vivre.bg

Цветове и класика в харизматичния семеен дом

цветен класически интериор на апартамент_1

Лутате се между класическо и съвременно? Няма защо да се затруднявате, правейки избора. Възможно е да постигнете и двете в едно! Точно както се случва в този семеен апартамент в Киев:

Жилището от 158 кв. метра е претворено по проект на арх. Оксана Долгопятова. И, разбира се, всичко в него е съобразено с изискванията на младото семейство домакини, пожелали основно две неща: практичен дизайн и отличителен вид с класически елементи.

Новият декор е едновременно строг и безупречно стилен, както и жив и цветен.

Стените са основно бели, подът – с дървена настилка в светли нюанси. Черните елементи се повтарят на различни места в помещенията – в рамка на огромната плъзгащата врата към кухнята, в масата за хранене, осветителните тела… В спалнята в черно са боядисани част от стените, радиаторът, както и част от пъновете, използвани за нощни шкафчета.

цветен класически интериор на апартамент_2

Другият важен акцент е кралското синьо. Цветът се оказва печелившата карта на интериора. С появяванията си на различни места из дома той внася неочакваната изненада и разчупва иначе стегнатата атмосфера.

Килимите пък са използвани като декорация – метнати от пода до стената.

В разпределението на апартамента са направени някои малки промени. Основната от тях е отварянето на дневната и сливането й към дългия и тесен преди това коридор. Сега общата зона е повече от просторна, а в родителската спалня се е открило перфектното кътче за обособяване на гардеробна.

Виж всичко в подробности и почерпи вдъхновение от следващите снимки!

цветен класически интериор на апартамент_3 цветен класически интериор на апартамент_4 цветен класически интериор на апартамент_5 цветен класически интериор на апартамент_6 цветен класически интериор на апартамент_7 цветен класически интериор на апартамент_8 цветен класически интериор на апартамент_9 цветен класически интериор на апартамент_10 цветен класически интериор на апартамент_11 цветен класически интериор на апартамент_12 цветен класически интериор на апартамент_13 цветен класически интериор на апартамент_14 цветен класически интериор на апартамент_15 цветен класически интериор на апартамент_16 цветен класически интериор на апартамент_17 цветен класически интериор на апартамент_18 цветен класически интериор на апартамент_19 цветен класически интериор на апартамент_20 цветен класически интериор на апартамент_21 цветен класически интериор на апартамент_22 цветен класически интериор на апартамент_23 цветен класически интериор на апартамент_24 цветен класически интериор на апартамент_25 цветен класически интериор на апартамент_26 цветен класически интериор на апартамент_27 цветен класически интериор на апартамент_28 цветен класически интериор на апартамент_29

СЛЕД

цветен класически интериор на апартамент_план

ПРЕДИ

цветен класически интериор на апартамент_преди

Не пропускай да надникнеш в: