vivre.bg

Цветове vs. класика: Две различни семейни жилища

Два различни апартамента, един дизайнер. Решихме да ви покажем два завършени проекта на украинския дизайнер Рина Ловко. И в двата се усеща нейният почерк, но всяко има свое усещане и атмосфера.

И първият, и вторият апартамент са семейни жилища, достатъчно просторни, за да осигурят необходимия комфорт за всеки у дома.

# Стилно и красиво

Повече класически цветови комбинации и стилен вид принадлежат на апартамент номер едно. Площта е 100 кв. м, годината на завършване – 2014.

стилен апартамент в Киев_1 стилен апартамент в Киев_2 стилен апартамент в Киев_3 стилен апартамент в Киев_4 стилен апартамент в Киев_5 стилен апартамент в Киев_6 стилен апартамент в Киев_7 стилен апартамент в Киев_8 стилен апартамент в Киев_9 стилен апартамент в Киев_10 стилен апартамент в Киев_11 стилен апартамент в Киев_12 стилен апартамент в Киев_13 стилен апартамент в Киев_14

#Цветно и различно

С повече пространство и повече цветове. Площта на втория апартамент е 120 кв. м. Различните тонове и материали се смесват смело и създават един запомнящ се и различен интериор.

цветен апартамент в Киев_1 цветен апартамент в Киев_2 цветен апартамент в Киев_3 цветен апартамент в Киев_4 цветен апартамент в Киев_5 цветен апартамент в Киев_6 цветен апартамент в Киев_7 цветен апартамент в Киев_8 цветен апартамент в Киев_9 цветен апартамент в Киев_10 цветен апартамент в Киев_11 цветен апартамент в Киев_12 цветен апартамент в Киев_13 цветен апартамент в Киев_14 цветен апартамент в Киев_15 цветен апартамент в Киев_16 цветен апартамент в Киев_17 цветен апартамент в Киев_18 цветен апартамент в Киев_19 цветен апартамент в Киев_20 цветен апартамент в Киев_21 цветен апартамент в Киев_22 цветен апартамент в Киев_23 цветен апартамент в Киев_24