vivre.bg

Черно и бяло създават изчистена основа за този свеж интериор

черно и бяло интериор в мексико_1

Създаването на дом в нестандартно пространство всеки път изглежда като забавна задача. Да работиш с различни обеми, да имаш на разположение високи тавани и голяма площ, върху която да рисуваш като върху чист бял лист, безспорно е предпоставка за отпускане на въображението.

Аапартаментът от следващите снимки е чаровен пример за това колко атрактивни за очите обикновено са този тип места за живеене.

Жилището на две нива се простира върху 90 кв. м площ.  Намира в Мексико сити и интериорът му е проектиран от студио Cadaval & Sola-Morales.

Някогашната индустриална постройка променя статута си и се превръща в приятно място за живеене, обливано от щедри количества естествена светлина.

черно и бяло интериор в мексико_2

Второто ниво на апартамента е изградено върху мецанин, приел помещенията за спане и работа. Под високия му таван се показват дневната, кухнята и трапезарията.

Дизайнерският екип е успял да създаде свеж и жив интериор, който зарежда с добро настроение и спокойствие. Уютът и домашната обстановка е постигната въпреки огромните височини на таваните.

Целият декор е изграден на базата на комбинацията черно и бяло за основен фон и единичните акценти в жълто за разнообразие и жизненост. Светлото дърво на пода и стените на тухлички придават повече топлина и небрежност.

Вижте всичко останало в снимките!

черно и бяло интериор в мексико_3 черно и бяло интериор в мексико_4 черно и бяло интериор в мексико_5 черно и бяло интериор в мексико_6 черно и бяло интериор в мексико_7 черно и бяло интериор в мексико_8 черно и бяло интериор в мексико_9 черно и бяло интериор в мексико_10 черно и бяло интериор в мексико_11 черно и бяло интериор в мексико_12 черно и бяло интериор в мексико_13