vivre.bg

Нежният шаби шик стил на едно 47 м² жилище в София

шаби шик жилище в София-1

Фен или не, всеки ще признае, че шаби шик декорът създава незаменима обстановка. Буквално превеждан като „износен, застарен шик“, стилът отвежда към английските провинциални къщи и съчетава в едно уют и романтика с ретро излъчване.

Апартаментът е проектиран от Momi Studio. Собственичката е младата жена, която живее самостоятелно тук.

Жилището се намира в София и разполага със съвсем малко площ – 47 кв. м. Или две стаи (дневна и спалня), малко антре и баня. Мини апартамент, който предоставя всичко необходимо за комфортен живот. И с пастелен интериор, който създава приказно романтична атмосфера!

  • Място: София
  • Площ: 47 кв. м
  • Дизайн: Momi Studio

Апартамент "Кокетно"

Дневната е комбинирала мястото за почивка с ТВ къта, трапезарията и кухнята. Цветовете са меки и пастелни и помагат на помещението да изглежда достатъчно просторно, въпреки всички мебели, които е приютило.

Стените са боядисани в нежно розово, млечно бяло или покрити с тапети на цветчета. Същите се срещат на още няколко места – върху щорите, декоративните възглавници, креслото. Оцветили са дори и полилея над масата за хранене. Точно тези мотиви и малки детайли създават симпатичното и кокетно излъчване на дома!

В спалнята и банята са били направени известни промени в разположението. За повече полезна функционалност, към двете помещения е бил приобщен част от коридора. Така те разполагат с повече пространство и са можели да приемат повече на брой мебели за съхранение.

Декорът, разбира се, и тук не губи от усещането си. Но докато розовото доминира в дневната, то спалнята се е потопила в сини нюанси, комбинирани основно с изчистено бяло. Кокетните декорации се появяват отново върху щорите, завесите и осветителните тела. А резултатът е чаровно, уютно място, което да кара домакинът си да бъде щастлив всеки път, когато се прибира у дома!

Разгледай всички снимки и се убеди сам!

шаби шик жилище в София-3 Апартамент "Кокетно" Апартамент "Кокетношаби шик жилище в София-1 Апартамент "Кокетно" Апартамент "Кокетно" шаби шик жилище в София-8 Апартамент "Кокетно"шаби шик жилище в София-10Aпартамент "Кокетно"Апартамент "Кокетно"Апартамент "Кокетно"Апартамент "Кокетно"шаби шик жилище в София-15Апартамент "Кокетно"

Фотограф: Яна Блажева

 

Не пропускай:

6 коментара