vivre.bg

Шведска приказка: Симпатичният, светъл мезонет

светъл мезонет в скандинавски стил_дневна_1

Удобен, светъл и разчупен – как да не харесаш всяка една част от този прекрасен мезонет в Гьотеборг, Швеция. Типичният му скандинавски стил е боядисал в бяло всички стени и е разхвърлял красиви, семпли мебели по различните кътчета с леко скосени стени, видни дървени греди или пък тухлички за разнообразие.

Апартаментът (представен от агенция Alvhem) се шири на две нива и разполага с кухня, малка трапезария, спалня, детска стая. Дневната с масата за хранене е разположена на втория етаж. Точно тук е и терасата, превърната в приятно, малко място за почивка на открито.

светъл мезонет в скандинавски стил_дневна_2

Въпреки привидно небрежната подредба, всичко тук е намерило сякаш перфектното си място. В крайна сметка, чаровният семеен дом е запазил уюта и топлото усещане, предлагайки съвсем комфортни и дори луксозни условия за живот в центъра на града.

Разходка из снимките по-долу може да даде много интересни идеи за оползотворяване на различни пространства и декориране на дома. От малкия килер под стълбището, през холната маса от палет и сандъка на терасата – открий още страхотни и свежи детайли сега!

светъл мезонет в скандинавски стил_тераса_1 светъл мезонет в скандинавски стил_тераса_2 светъл мезонет в скандинавски стил_тераса_3 светъл мезонет в скандинавски стил_бяла кухня_2 светъл мезонет в скандинавски стил_бяла кухня_1светъл мезонет в скандинавски стил_трапезария 3светъл мезонет в скандинавски стил_1 светъл мезонет в скандинавски стил_трапезария светъл мезонет в скандинавски стил_детска стая 1 светъл мезонет в скандинавски стил_детска стая 2 светъл мезонет в скандинавски стил_детска стая 3 светъл мезонет в скандинавски стил_детска стая 4светъл мезонет в скандинавски стил_бяла кухня_5светъл мезонет в скандинавски стил_стълбище_1светъл мезонет в скандинавски стил_стълбище_3светъл мезонет в скандинавски стил_стълбище_4светъл мезонет в скандинавски стил_3светъл мезонет в скандинавски стил_2светъл мезонет в скандинавски стил_дневна_3 светъл мезонет в скандинавски стил_спалня 1 светъл мезонет в скандинавски стил_спалня 2 светъл мезонет в скандинавски стил_спалня 3 светъл мезонет в скандинавски стил_спалня 4бяла баня 1бяла баня 2

Източник

Не пропускай да видиш: