vivre.bg

10+ бебешки стаи в розово и сиво

Когато става въпрос за бебешки стаи, доминацията се крие в един от двата цвята: розово или синьо. За добро или лошо, разделението е ясно! В дрехите, завивките, аксесоарите, мебелите… всичко.

Принцесите обичат да се къпят в розово и то от малки, но все пак не бива да потапяте всичко в този цвят. Как да го направите момичешко, без да прекалявате?

Изберете точните тонове и комбинирайте! Съчетаването с бяло е винаги добро решение, защото винаги искаме детските стаи да са светли и изчистени! Но ако търсите нещо заредено с повече стил, наситеност и характер, вижте как може да изглежда резултатът от миксирането на розово със сиво.

бебешки стаи в розово и сиво_1бебешка стая в розово и сиво_18бебешки стаи в розово и сиво_11 бебешки стаи в розово и сиво_12бебешки стаи в розово и сиво_2бебешки стаи в розово и сиво_7бебешки стаи в розово и сиво_6бебешки стаи в розово и сиво_9бебешки стаи в розово и сиво_3бебешки стаи в розово и сиво_10бебешки стаи в розово и сиво_8 бебешки стаи в розово и сиво_5 бебешки стаи в розово и сиво_13

Източник снимки: [1] [2] [3] [4] [5]-[12] [13]

Не пропускай да разгледаш: