vivre.bg

110 м² апартамент в София открива баланса между функция и стил

модерен интериор София 110 кв. м_9

Собствениците на жилището са искали да имат функционален и удобен дом, който да им осигури нужния комфорт на живот. И дизайнерите от Илиана Йонкова Студио изпълняват задачата, без да отстъпват и за миг от идеята за изчистен стил на интериора. Резултатът е: перфектен баланс между функция и детайл!

Апартаментът с площ от 110 кв. м се намира в столичния квартал Лозенец. Разполага с просторна дневна и две спални, свързвани от дълъг коридор.

Изчистената линия, следвана в дизайна, се открива още с прекрачването на прага. Антрето е съставено от високи бели гардероби с плъзгащи врати; голямо огледало, играещо си с илюзията за повече площ, и стол-закачалка, който с нестандартния си дизайн загатва, че ефектните изненади за очите ще продължат и във вътрешността на дома.

модерен интериор София 110 кв. м_2

Както в почти всички съвременни жилища, и тук дневната е обединила кухнята, трапезарията и хола в едно. Меките тонове в обзавеждането засилват усещането за стил и комфорт. Мраморна стена с интегриран стелаж за вино подчертава красотата на помещението. А дървеният паркет е подреден в завръщащата се за нов живот форма на рибена кост.

Основните детайли в интериора се повтарят в различните части на апартамента, за да създадат обща обединителна линия. Един от тях определено са огледалните повърхности. Открояват се не само върху стената в коридора, но и в различни точки в дневната с ясната цел: да отразяват светлите обеми и така да създават усещане за простор.

Апартаментът е снабден с достатъчно на брой мебели за съхранение. Обемните системи от гардероби обаче не задушават пространството, а напротив изчистват цялостния вид и същевременно осигуряват необходимите удобство и практичност.

Разгледайте всички в снимките!

модерен интериор София 110 кв. м_10 модерен интериор София 110 кв. м_12    модерен интериор София 110 кв. м_9модерен интериор София 110 кв. м_3модерен интериор София 110 кв. м_4модерен интериор София 110 кв. м_5модерен интериор София 110 кв. м_8модерен интериор София 110 кв. м_6модерен интериор София 110 кв. м_7модерен интериор София 110 кв. м_1модерен интериор София 110 кв. м_13модерен интериор София 110 кв. м_14модерен интериор София 110 кв. м_15модерен интериор София 110 кв. м_16модерен интериор София 110 кв. м_17модерен интериор София 110 кв. м_18