vivre.bg

20 кв. м апартамент в скандинавски стил

20 кв. м апартамент в скандинавски стил_1

Невероятно е как малкият апартамент може да направи живота толкова по-прост (и може би и по-лесен)!

Намира се в Стокхолм, Швеция и се простира на цели 20 кв. м площ. С лекия си интериор и добро организиране, този малък апартамент показва какво значи умно оползотворяване на площ и дизайн, който да държи далеч от клаустрофобията.

Не много от нас биха искали да живеят в толкова малка апартамент. Но не са много и тези, които имат способностите да превърнат пространство от 20 кв. м в красив дом.

20 кв. м апартамент в скандинавски стил_2

Жилището, представено в сайта Fastighetsbyran, комбинира в едно помещение дневната и спалнята. Разбира, се при толкова малка площ не са и необходими никакви прегради. Кухнята е вмъкната в малка ниша до прозорците.

Изцяло белият интериор свързва всичко в едно цяло и помага на мястото да изглежда по-просторно и светло. Допълнителна свежест внасят и многото зелени растения. А малките черни и метални детайли допълват елегантния вид на интериора.

Добро осветление, голямо огледало и нищо излишно! Този мини дом е обзаведен толкова семпло и внимателно и ни показва, че всичко е възможно на всякаква площ!

Вижте го!

20 кв. м апартамент в скандинавски стил_3 20 кв. м апартамент в скандинавски стил_4 20 кв. м апартамент в скандинавски стил_5 20 кв. м апартамент в скандинавски стил_6 20 кв. м апартамент в скандинавски стил_7 20 кв. м апартамент в скандинавски стил_8 20 кв. м апартамент в скандинавски стил_9 20 кв. м апартамент в скандинавски стил_10 20 кв. м апартамент в скандинавски стил_11 20 кв. м апартамент в скандинавски стил_12 20 кв. м апартамент в скандинавски стил_13 20 кв. м апартамент в скандинавски стил_14 20 кв. м апартамент в скандинавски стил_15