vivre.bg

30 дневни в скандинавски стил

Лесно е да разпознаеш скандинавския стил в интериора. Бяло, свежо, изчистено! Скандинавските апартаменти обикновено изглеждат малко небрежно, но пък винаги са толкова функционални и уютни. Стените в повечето случаи са чисто бели, мебелите в светли тонове (бели или сиви), а стаите са осеяни с малки, цветни детайли.

Скандинавските дневни могат да бъдат абсолютен източник на вдъхновени със свежите си и практични идеи. Комфортни дивани, които да съберат всички у дома, големи, непокрити прозорци, приятни ъгълчета за четене, топли камини, много лампиони и кралски полилей, възглавници в различни цветове, цветя – колкото и малки да са апартаменти тези детайли присъстват почти задължително.

30 дневни в скандинавски стил! Коя е любимата ти?

дневна в скандинавски стил_1 дневна в скандинавски стил_2 дневна в скандинавски стил_3 дневна в скандинавски стил_4 дневна в скандинавски стил_5 дневна в скандинавски стил_6 дневна в скандинавски стил_7 дневна в скандинавски стил_8 дневна в скандинавски стил_9дневна в скандинавски стил_1 дневна в скандинавски стил_10 дневна в скандинавски стил_11 дневна в скандинавски стил_12 дневна в скандинавски стил_13 дневна в скандинавски стил_14 дневна в скандинавски стил_15 дневна в скандинавски стил_16 дневна в скандинавски стил_17 дневна в скандинавски стил_18 дневна в скандинавски стил_19 дневна в скандинавски стил_20 дневна в скандинавски стил_21 дневна в скандинавски стил_22 дневна в скандинавски стил_23 дневна в скандинавски стил_24 дневна в скандинавски стил_26 дневна в скандинавски стил_27 дневна в скандинавски стил_28 дневна в скандинавски стил_29 дневна в скандинавски стил_30

Снимки: Alvhem, HomeDit, Freshome