vivre.bg

73 кв. м: Апартаментът на един баща и неговия син

Пълен с изненади!

апартаментът на баща и син_1

Домът трябва да отговаря на нуждите на собствениците си и да бъде отражение на стила им на живот. Затова е толкова лесно да разпознаеш дали едно жилище принадлежи на жена, мъж, двойка, голямо или малко семейство… Тогава как си представяте апартамента на един баща и неговия малък син?

Жилището от 73 кв. м се намира в Париж, а редизайнът му е направен от Glenn Medioni.

Изненадващо, апартаментът на двамата мъже блести с модерния си, изчистен дизайн. Естественият вид на дървото се смесва с жизнените жълти цветове, за да сътворят заедно същността на този дом.

  • Място: Париж, Франция
  • Площ: 73 кв. м
  • Дизайн: Glenn Medioni

Предишното разпределение е претърпяло известни промени. Спалнята и детската стая са разменили местата си, банята се е уголемила за сметка на коридора, а кухнята се е отворила максимално към дневната. По-малко отделени помещения, повече свободно пространство и социални зони.

апартаментът на баща и син_2

Съвсем не като мъжка бърлога, апартаментът е достатъчно добре осветяван от дневна светлина. Дневната е центърът на дома, а в главната роля е бялата система вградени шкафове. Разнообразявани от жълтите си елементи, конфигурацията е продължена на перпендикулярната стена, където се превръща в поставка за телевизора. Отсрещният ъгъл пък се ползва като бюро за компютъра.

Матови сиви стени и светлият дървен под създават приятна атмосфера за прекарване на свободното време у дома.

По-тъмни цветове се появяват единствено в банята и спалнята на таткото, отделена с две плъзгащи врати – едната плътна, другата – съставена от дървени летви. За сметката на това детската стая струи от жизненост в бяло, жълто и синьо. Виж всичко!

апартаментът на баща и син_3 апартаментът на баща и син_4 апартаментът на баща и син_5 апартаментът на баща и син_6 апартаментът на баща и син_6_1 апартаментът на баща и син_7 апартаментът на баща и син_8 апартаментът на баща и син_9 апартаментът на баща и син_10 апартаментът на баща и син_11 апартаментът на баща и син_12 апартаментът на баща и син_13 апартаментът на баща и син_14 апартаментът на баща и син_15 апартаментът на баща и син_разположение преди апартаментът на баща и син_разположение