vivre.bg

Do: 64 кв. м под покрива

таванско жилище - 1

Жилището се намира във Вилнюс, Литва, интериорът е направен от дизайнерите от YCL Studio, които кръщават проекта си просто „Do“. Не знаем точно защо, но знаем, че собственикът на това таванско местенце се гордее с колекцията си спортни обувки, изложени в дълга, осветена витрина на специално място в дома.

Както се очаква от едно таванско жилище, и това тук си има скосени тавани и симпатични прозорци. А един от тях сякаш е намерил перфектното си място, така че да гледа точно към красивия връх на църквата, намираща се в близост.

таванско жилище - 12

Мястото разполага с достатъчно площ за един двустаен апартамент – 64 кв. м. И предлага условия за нестандартно живеене, при което на практика липсват вътрешни стени. Единствената полупреграда е тясната стена в центъра, в която се намира камината и мястото за складиране на дървата.

таванско жилище - 6

С отвореното си разпределение, гланцирани повърхности и многото скрити места за съхранение, таванското жилище блести с модерен вид. Разгледайте всички снимки!

таванско жилище - 3таванско жилище - 4таванско жилище - 5таванско жилище - 7таванско жилище - 2таванско жилище - 10   таванско жилище - 11 таванско жилище - 8 таванско жилище - 9 таванско жилище -план